Szolgáltatásaink esküvőre.

Esküvőre zenekarunk a ceremóniamesteri vagy a vőfélyi szolgáltatást is vállalja.

esküvőre ceremóniamesteresküvői ceremóniamester

Az esküvőre még nem találtál megfelelő ceremóniamestert, vőfélyt válaszd ezt a lehetőséget.

Az alábbiakban megpróbálom röviden összefoglalni miért érdemes zenekarunktól rendelni ezen szolgáltatást.

1. Ha az esküvőre a zenekar tagja adja a ceremóniamesteri vagy vőfélyi szolgáltatást is, az lényegesen költség kímélőbb mintha egy másik személy végezné el ezt a feladatot. Ennek a díjazása különböző a feladat nehézségétől függ. Ha a szülői háztól kezdődik és zenei aláfestést is igényeltek az nyilván több költséget jelent. Ha csak a házasságkötés színhelyére kéritek a ceremóniamestert az természetesen barátibb költséget von maga után. Mindezeket figyelembe véve célszerű ezt a lehetőséget igénybe venni.

2. Nem kell még egy egyeztetésre, megbeszélésre elmenni az esküvő szervezésével kapcsolatban. Ezzel nem csak időt, de pénzt is takarítotok meg ami egyes esetekben jelentős összegekre rúghat. Ha a zenekar előzetes meghallgatását is igénybe vennétek (amivel az ifjú párok 90% él) akkor egy füst alatt a ceremóniamesteri elképzeléseiteket is átbeszélhetjük.

3. Nem elhanyagolható, hogy 20 éves szakmai tapasztalat áll mögöttünk ezen a területen is az esküvőre meghívott vendégek és az ifjú párok legnagyobb megelégedésére végezzük el ezt a szolgáltatásunkat is. Már számtalan buktatót oldottunk meg mivel néha elkerülhetetlen, hogy improvizálni kelljen mert sajnos jöhetnek váratlan dolgok és ezt is javarészt a vőfély leleményességének, gyakorlatának köszönhetően oldódnak meg.

4. Esküvőre a zenekar vállalja a zenés kikérést, kísérést is. Ez kezdődhet akár a szülői háztól igény szerint, az esküvői násznép zenés kísérésével a házasságkötés színhelyéig vagy akár a templomig is. Ha nincs külön kérés akkor már 2 fővel is meg tudjuk oldani ezt a feladatot harmonika szaxofon hangszerekkel.

5. Alkalmazkodunk a kívánalmakhoz, és csak az előre egyeztetett forgatókönyv szerint koordináljuk az eseményeket. Nagyon fontos a ceremóniamester személye a jó hangulat megalapozása az esetleges feszültségek oldása, a korrekt tájékoztatás és még sok más feladat ami nélkül „gazdátlannak” érezheti magát a násznép.

6. Segítünk, esküvőkön szerzett tapasztalatainkat megosztjuk veletek. Rendszerint elmondjátok mit szeretnétek, hogyan képzelitek el az esküvőtökön zajló eseményeket, de mindig megkérdezi az ifjú pár mi a véleményünk. A sok sok esküvőn átélt események kapcsán szerzett rutint szívesen átadjuk nektek, ezekkel az infókkal általában jobb forgatókönyvet állítunk össze közösen. A játékokról még nem beszéltünk „kell nem kell ” milyen hosszan tartson stb…Az ifjú párok elképzelését messzemenően figyelembe vesszük. A legdivatosabb leginkább szórakoztató játékokkal szolgálunk a régi agyoncsépelt játékokat  már nem preferáljuk, de ha mégis erre lenne szükség akkor kérhetitek bátran. Esküvőre a zenekar  az esküvői ceremónia hangosítását is vállalja. Ez is összefügg valamelyest a ceremóniamesteri teendővel. Az esküvői ceremónia végeztével a fotózás lebonyolításában is nagy segítség ha a ceremóniamester jól végzi  a dolgát. Előkészíti a közös fotózáshoz vendégek sorrendjét családtagok, barátok távoli rokonok összeterelését ezzel felgyorsítja az eseményeket, hogy mielőbb a vacsora helyszínéhez érjen a násznép.

   Ceremóniamesterünk harmonikával színesíti munkáját.

esküvőre ceremóniamester

A zenekar esküvőre kedvező árakat, színvonalas zeneszolgáltatást, valódi retro hangulatot és igényes esküvői zenét kínál.  A  fergeteges buli garantált.

 Megbízható korrekt hozzáállás, szorgalmas munka, igényes repertoár és előadás jellemez bennünket, mert Mi arra szerződtünk, hogy a Ti „Nagy Napotokat” a lehető legszebbre varázsoljuk. Igazán szeretünk szórakoztatni, és szerénytelenség nélkül bátran állítom tudunk is. A repertoárunk nagyon széles skálán mozog így a fiatal korosztálytól az idősekig mindenki megtalálja a neki tetsző műsorszámokat. Esküvőre zenekarunk felkészült a mulatós zene régi és újszerű dalaiból, de szívesen játszunk belőle éppen annyit amennyit a vendégsereg is jóízűen elvisel.

 Soha nem öncélú a zenélésünk.

 Mindig figyeljük a közönség reagálását. De nagy rutinunknak köszönhetően megtaláljuk mindig az összhangot a násznéppel, mert azonnal váltunk más műfajra ha a vendégek egy része unatkozva szemléli a dolgokat, és szeretne már valami másra táncolni így, rendre bejönnek ezek a változtatások. Nem engedjük, hogy egy kis csoport uralkodjon a zenekaron és átvegye az irányítást ha csak nem a fiatal pár kéri ezt. Úgy gondoljuk, hogy az aznapi zenei szórakoztatás minden egyes vendégnek ki jár.

El szeretném mondani, hogy a vendégek távozásakor mindig külön megköszönik a ragyogó zenét, és azt, hogy nagyon jól szórakoztak. Az ifjú párral és szülőkkel az esküvő végén mindig jót beszélgetünk nagyon köszönik a jó hangulatot, örülnek, hogy minket választottak, nagy nagy szeretettel búcsúzkodva kívánnak jó utat hazafelé. Nekünk ez esik sokszor a legjobban érezzük azt az elismerést, köszönetet a viselkedésükből, elejtett szavakból amiért az egész idő alatt odaadóan, szorgalmasan és bizonyára jól is dolgoztunk.

Esküvői szolgáltatásunkat igény esetén a vőfélyi és ceremóniamesteri teendőkkel is kiegészítjük és az árainkat ez csak kis mértékben növeli.

A zenekar esküvőre mindig felkészülten érkezik, hozzá állásunk a jó hangulat megalapozásának egyik elengedhetetlen kritériuma, mert erre a több évtizedes tapasztalatunk a garancia.

A zenekar repertoárja esküvőre a mai követelményeknek megfelelően nem csak a mulatós dalok megszólaltatásából áll, hanem a sláger zenétől, a latinon, a discon keresztül a halk háttér zenére is kiterjed.
Amennyiben megtisztelsz minket bizalmaddal, mi korrekt, odaadó, lelkiismeretes munkával tesszük felejthetetlenné rendezvényed és a fergeteges hangulatot biztosítjuk.
Velünk zenei elképzeléseidet, is megbeszélheted, így javaslatodat, kérésedet messzemenően figyelembe vesszük.

Amit rendszeresen kérnek tőlünk:

  • Polgári szertartás zenei hangosítása

  • Anyakönyvvezető beszédének hangosítása

  • Egyedi zenei lista létrehozása

  • Szertartás zenéjének megvágása

  • Fényképezés alatt háttérzene biztosítása

  • A fergeteges buliról is mi gondoskodjunk

  •  Zenekaron belül a vőfély biztosítása

Esküvőre a zenekar mindig annyi ideig játszik ameddig a násznép jól szórakozik ez lehet több óra is egyfolytában és csak akkor állunk meg ha valamilyen vőfély által levezetendő feladat következik. Ha a vőfélyt a zenekar adja akkor véletlenül sincs olyan „kényszer játék” vagy értelmetlenül a mulatságot megszakítandó vőfély által előszeretettel alkalmazott banális játékok levezénylése stb…

Azért vállalkoztunk 20 évvel ezelőtt arra, hogy a zenészvőfély a zenekarból kerüljön ki mert számtalan esetben elszúrta a vőfély a nehezen felépített jó hangulatot mert úgy érezte, hogy most rajta a sor, hogy szerepeljen. Persze ez az esetek többségében a hangulat rovására történt, mert leült a hangulat a násznép szét széledt, pár embert érdekelt a játék, de nagyon érezhető volt az erőltetettség. De mikor a meghallgatáson beszélünk erről is szinte minden ifjú pár tudott példát mondani erre és sorra el is határolódnak ettől a vőfélyi hozzáállástól. Sőt örültek, hogy ha mi nem ezt szeretnénk elkövetni mert a zenészvőfélyünk ragaszkodik az előre megbeszéltek betartásához nálunk a zenével kell a fergeteges hangulatot fenntartani.

 Köszönöm, hogy meglátogattál minket remélem hasznosnak találtad a bejegyzést.

Vissza a kezdőlapra. Kattints ide !!

Sill Family Band. Esküvői zenekar.