Meghallgathattok minket élőben is.

Zenekarunkat élőben is meghallgathatjátok Ürömön.

A meghallgatás minden kötelezettség nélkül egyeztetett időpontban lehetséges.

Itt megtapasztalhatjátok mennyire felel meg a Ti elképzeléseiteknek  a lakodalmas zenekar eldönthetitek, hogy duó vagy trió összeállítást szeretnétek vagy nagyobb létszám is szóba jöhet.

Lehet számokat kérni ( nem egy megadott programot mutatunk be) és szívesen megosztjuk tapasztalatainkat.

Igény esetén a vőfélyi vagy ceremóniamesteri szolgáltatást is biztosítjuk zenekaron belül.

Akár a ceremóniamesteri vagy vőfélyi teendőkkel kapcsolatos kérdéseket is megbeszélhetjük, ami jó benne, hogy nem kell még arra is külön időt szakítani, nem is beszélve mennyire gazdaságos, hisz a külsős ceremóniamester árának csak töredéke a mi szolgáltatásunk (és biztosan van olyan színvonalas).

Bizonyára hallottatok már olyan sajnálatosan szomorú történetet, hogy a lakodalmas zenekar nem állt a helyzet magaslatán. Nem hozták azt a színvonalat ami a Ti elképzelésetek lett volna, a honlapukon egészen más mutattak mint a valóságban. A násznép panaszkodik, nem élvezi senki, sok a szünet, csak egy szűk stílusban tudnak zenélni. Ez kivédhető ha személyesen tapasztaljátok meg milyen emberekre bízzátok rá ezt a fontos tevékenységet, mert ez megismételhetetlen egész életre szóló nagyon szép emlék kell hogy legyen. Bátran állítom, hogy a meghallgatásra eljövő párok szinte 100% -os megelégedettséggel távoznak. Mennyivel jobb úgy találkozni az esküvő napján a zenekarral, hogy már van egy jó benyomásunk róluk tegeződő hangulatban mosolyogva beszélünk egymással. Ez fesztelenebbé teszi a hangulatot hamarabb oldódik a zenekar is ami kihatással van a továbbiakban, hogy mielőbb fergeteges buli alakuljon ki.

Ha mégsem válna be a zenekar a meghallgatás alkalmával akkor sem történik semmi csak a rászánt idő ment veszendőbe, de egy nagyon fontos információval lettetek gazdagabbak és nem fogtatok mellé.

A meghallgatás alkalmával az esküvői ceremónia hangosítását is meg tudjuk beszélni ha ezt a szolgáltatásunkat is szeretnétek kérni tőlünk. Segítünk az aláfestő zenék választásában szerkesztésében több száz esküvőn szerzett tapasztalatainkat megosztjuk veletek. A szertartás vezetőnek a mikrofont és a hangtechnikát kezelő személyt biztosítjuk.

A lakodalmas zenekar duó összeállítás esetén is tudja a vőfélyi teendőket vállalni.

Lakodalmas zenekar tagja egyben a vőfély is.

Ebben az esetben a duó két fiú zenész esetén lehetséges. A hangszerek összetétele pedig két szinti, szaxival színezve. Amikor a Gábor a vőfélyi feladatokra készül az este folyamán addig én biztosítom a folyamatos zenélést, hogy a szünet ne nyúljon túl hosszúra.

A duó összeállítás lehet: Szinti + Szaxi

vagy Szinti + Énekesnő.

Mindkét esetben az igényes esküvői vagy a lakodalmas hangulat biztosítva van. Mindenki döntse el melyik összeállítás a színpatikus számára. Van számtalan példa mind a kettőre.

Az ideális létszám esküvőre rendezvényre a trió zenekar: Szinti + Szaxi + Énekesnő.

Hallgass bele ebbe a slide show videóba. Kattints ide!

A trió összeállítás esetén a repertoár sokkal színesebb mivel a női énekes számokat férfi hanggal előadva nem túl élvezetes. Nem is beszélve arról, hogy a vokálok mennyire feldobják a zenés rendezvény színvonalát. A  zenekar látványa is sokkal változatosabb ha van női énekes.

Letölthető repertoárunkat itt találod. Kattints ide!

Zenekarunk esküvőre a repertoárt az ifjú pár kérésének megfelelően állítja össze. Külön kéréseket is figyelembe veszünk megtanulunk számokat amelyek eddig nem voltak a repertoárunkban. A nyitó tánc esetén merült fel már ennek a jelentősége, de kértek már a szülők köszöntésére is különleges számokat.

A nagyobb létszámú esküvői zenekar (négy, öt fő) a lakodalomba, lagziban is színesebb hangzást tudd produkálni. Gitárossal ill. dobossal bővülhetünk annak függvényében, hogy milyen hangszert szeretnétek hallani. A  gitár az amit az elmúlt időszakban a legtöbbször kértek a zenekartól. Ez legtöbbször a helyi adottságok miatt van mivel a hely szűke határt szab és a lehetőségeken nem tudunk változtatni.

Esküvői rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseidet várjuk az alábbi elérhetőségek egyikén.

Kapcsolat tartó: Csendes Zoltán

Hívható tel:  +36309416715

mail: silentretrobandeskuvoizenekar@gmail.com

Ha kéritek akkor mehet a lakodalmas, mulatós zene minden mennyiségben a násznép és a Ti igényeiteknek megfelelően. Mindig Ti határozzátok meg milyen zenékre szeretnétek táncolni, mit szerettek hallgatni.

Próbahelységünk térképe

Köszönöm, hogy elolvastad a tájékoztatónkat.

Keress minket a facebook-on is. Kattints ide !!

Vissza a kezdőlapra. Kattints ide !!