Zenekar esküvőre. A ceremóniamester harmonikázik is.

  A zenekar esküvőre  a ceremóniamestert is biztosítja akár harmonikával kiegészítve.

esküvőre ceremóniamester
Gábor a zenész vőfélyünk
esküvőre ceremóniamester
Kikérés harmonika kísérettel

A zenekar esküvőre kedvező árakat, színvonalas zeneszolgáltatást, valódi retro hangulatot és igényes esküvői zenét kínál.  A  fergeteges buli garantált.

Esküvőre a zenekar a zenészvőfélyi feladatot is vállalja.

Megbízható korrekt hozzáállás, szorgalmas munka, igényes repertoár és előadás jellemez bennünket, mert Mi arra szerződtünk, hogy a Ti “Nagy Napotokat” a lehető legszebbre varázsoljuk. Igazán szeretünk szórakoztatni, és szerénytelenség nélkül bátran állítom tudunk is. A repertoárunk nagyon széles skálán mozog így a fiatal korosztálytól az idősekig mindenki megtalálja a neki tetsző műsorszámokat. Esküvőre zenekarunk felkészült a mulatós zene régi és újszerű dalaiból, de szívesen játszunk belőle éppen annyit amennyit a vendégsereg is jóízűen elvisel.

 Soha nem öncélú a zenélésünk.

 Mindig figyeljük a közönség reagálását. De nagy rutinunknak köszönhetően megtaláljuk mindig az összhangot a násznéppel, mert azonnal váltunk más műfajra ha a vendégek egy része unatkozva szemléli a dolgokat, és szeretne már valami másra táncolni így, rendre bejönnek ezek a változtatások. Nem engedjük, hogy egy kis csoport uralkodjon a zenekaron és átvegye az irányítást ha csak nem a fiatal pár kéri ezt. Úgy gondoljuk, hogy az aznapi zenei szórakoztatás minden egyes vendégnek ki jár.

El szeretném mondani, hogy a vendégek távozásakor mindig külön megköszönik a ragyogó zenét, és azt, hogy nagyon jól szórakoztak. Az ifjú párral és szülőkkel az esküvő végén mindig jót beszélgetünk nagyon köszönik a jó hangulatot, örülnek, hogy minket választottak, nagy nagy szeretettel búcsúzkodva kívánnak jó utat hazafelé. Nekünk ez esik sokszor a legjobban érezzük azt az elismerést, köszönetet a viselkedésükből, elejtett szavakból amiért az egész idő alatt odaadóan, szorgalmasan és bizonyára jól is dolgoztunk.

Esküvői szolgáltatásunkat igény esetén a vőfélyi és ceremóniamesteri teendőkkel is kiegészítjük és az árainkat ez csak kis mértékben növeli.

A zenekar esküvőre mindig felkészülten érkezik, hozzá állásunk a jó hangulat megalapozásának egyik elengedhetetlen kritériuma, mert erre a több évtizedes tapasztalatunk a garancia.

A  zenekar esküvőre a fergeteges hangulatot garantálja. Kattints ide !!

A zenekar repertoárja esküvőre a mai követelményeknek megfelelően nem csak a mulatós dalok megszólaltatásából áll, hanem a sláger zenétől, a latinon, a discon keresztül a halk háttér zenére is kiterjed.
Amennyiben megtisztelsz minket bizalmaddal, mi korrekt, odaadó, lelkiismeretes munkával tesszük felejthetetlenné rendezvényed és a fergeteges hangulatot biztosítjuk.
Velünk zenei elképzeléseidet, is megbeszélheted, így javaslatodat, kérésedet messzemenően figyelembe vesszük.

Amit rendszeresen kérnek tőlünk:

  • Polgári szertartás zenei hangosítása

  • Anyakönyvvezető beszédének hangosítása

  • Egyedi zenei lista létrehozása

  • Szertartás zenéjének megvágása

  • Fényképezés alatt háttérzene biztosítása

  • A fergeteges buliról is mi gondoskodjunk

  •  Zenekaron belül a vőfély biztosítása

Esküvőre a zenekar mindig annyi ideig játszik ameddig a násznép jól szórakozik ez lehet több óra is egyfolytában és csak akkor állunk meg ha valamilyen vőfély által levezetendő feladat következik. Ha a vőfélyt a zenekar adja akkor véletlenül sincs olyan “kényszer játék” vagy értelmetlenül a mulatságot megszakítandó vőfély által előszeretettel alkalmazott banális játékok levezénylése stb…

Azért vállalkoztunk 18 évvel ezelőtt arra, hogy a zenészvőfély a zenekarból kerüljön ki mert számtalan esetben elszúrta a vőfély a nehezen felépített jó hangulatot mert úgy érezte, hogy most rajta a sor, hogy szerepeljen. Persze ez az esetek többségében a hangulat rovására történt, mert leült a hangulat a násznép szét széledt, pár embert érdekelt a játék, de nagyon érezhető volt az erőltetettség. De mikor a meghallgatáson beszélünk erről is szinte minden ifjú pár tudott példát mondani erre és sorra el is határolódnak ettől a vőfélyi hozzáállástól. Sőt örültek, hogy ha mi nem ezt szeretnénk elkövetni mert a zenészvőfélyünk ragaszkodik az előre megbeszéltek betartásához nálunk a zenével kell a fergeteges hangulatot fenntartani.

 

Ha a buli beindul, nézd meg az alábbi videót !

A zenekar esküvőre rátesz egy lapáttal. A “Limbó hintó menetre kész” ne maradj le irány a buli! Jó a lakodalmas, mulatós hangulat. Klikk ide!!

Videó csatornánkon hasonlókat találsz még. Klikk Ide !!

Ha volna kérdésed a zenekarunkkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeink egyikén érdeklődj!

Kapcsolat tartó: Csendes Zoltán

Hívható tel:  +36309416715

mail: silentretrobandeskuvoizenekar@gmail.com

Köszönöm, hogy meglátogattál minket.

                         Keress minket a facebook-on is. Kattints ide !!

Vissza a kezdőlapra. Kattints ide !!