Ha lakodalmas zenekart keresel bennünk nem fogsz csalódni !

esküvői zenekar

lakodalmas zenekar

Ha lakodalmas zenekart keresel, ne keress tovább.

Lakodalmas zenekarunk már 2 fővel a vőfélyi vagy a ceremóniamesteri szolgáltatást is vállalja. 

Színvonalas repertoárral rendelkező lakodalmas együttes vagyunk.

Valamennyi korosztály számára igyekszünk megfelelő ismert dalokból összeállított műsorral kedveskedni.

Nekünk legfontosabb, hogy azon a “NAGY NAPON”  a Ti esküvőtök napján megteremtsük azt amit elképzeltetek. Mi szívből zenélünk, mert hiszünk abban, hogy a mi hozzáállásunkkal nagyban befolyásoljuk az esküvő hangulatát. Ha látjuk a csillogó a boldog szemeket az arcokon tükröződni  nekünk ez jelenti a legnagyobb boldogságot.  A befektetett rengeteg munka és felkészülés ekkor térül meg igazán.

Kell ennél több? Ha nem, akkor megtaláltad amit kerestél.

Mi soha nem szakítjuk meg a bulit, van amikor több órát is játszunk egyfolytában, vagy amíg a násznép bírja erővel.

Sokszor felmerül a párok részéről az a kérdés is, hogy mennyi szünetet tart a zenekar? Legtöbben blokkokat játszanak, általában 45-50 perc zene, majd 10-15 perc szünet. Nálunk ez is másként működik.

Az est folyamán amúgy is van számos olyan momentum, ami közben felesleges, sőt olykor zavaró is a hangos élő zene. Ilyenek például az éjféli vacsora – ezek alatt étkezik a zenekar is -, a ceremóniamester/vőfély esetleges játékai, a menyasszonyi torta kiosztása…stb.

Nekünk ez elegendő a pihenésre. Természetesen ez időre kellemes aláfestő zenét biztosítunk felvételről vagy akár Ti is összeállíthattok egy válogatást, a hozzátok közel álló dalokból. Éjszaka, amikor már általában semmilyen kötelező program nem szakítja meg a bulit, akkor legfeljebb egy rövid szünetet iktatunk be, de szigorúan figyelve arra, hogy ez ne a legnagyobb hangulat kellős közepén legyen! 🙂

  Széles nemzetközi repertoárunknak is köszönhetjük, hogy szép számmal tettünk már eleget külföldön is esküvői felkéréseknek, illetve itthon is sok nemzetközi esküvőn játszunk, ahol a meghívottak egy része nem magyar, Erdélyben, Szlovákiában Ausztriában  már többször szerepeltünk.

A lakodalmas zenekarunkkal a jó hangulat garantált.

Velünk jól szórakozik a násznép a fiataloktól az idősebb korosztályig mindenki.

Az alábbi képekkel szeretnénk ezt illusztrálni a teljesség igénye nélkül. Lakodalmas zenekarunk hangulat képeiből összeállítás.

  Videón is megnézhetitek milyen a hangulat mikor mi játszunk élőben. Kattints ide !

Lakodalmas zenekarunk ceremóniamestere Sill Gábor lakodalmak lagzik kiváló zenészvőfélye, szintetizátoros, harmonikás, énekes és a jó lakodalmas hangulat megteremtője. Ő az aki 18 éves tapasztalattal, kiváló adottságokkal rendelkező, jó humorú, igazán megnyerő egyéniség. A lagziban a zenélés mellett a vőfély szerepét is ragyogóan ellátja. Az esküvői szertartástól kezdődően az esküvő végéig mindig az Ő irányításával zajlanak az események. Általában a polgári szertartás helyszínén, a gyülekező alkalmával már segédkezik a vendégek fogadásában, informálásában. Majd a ceremónia végeztével a csokordobás, fotózás előkészítése, a nászmenet elindítása és más fontos dolog  lebonyolítása a feladata. A vacsora helyszínén a vendégek elhelyezkedésének a segítése, a zenekar felügyelete, majd az ifjú pár és az örömszülők köszöntésével, az első protokoláris résznek vége.

Következik a pohárköszöntő a vacsora beköszöntése, esetleg nyitó tánc.

Pár kép amellyel érzékeltetni szeretnénk a lakodalmas zenekarunk egyik tagjának vőfély tevékenységet.

 

    Zenekarunk tagja a vőfély is egyben érdemes megnézni ! Kattints rá!

Ha a kötelező szertartásokkal végzett Ő is zenél velünk emelve a lakodalmas zenekar színvonalát biztosítva a jó hangulatot.

A következő főbb állomás a menyasszonyi torta behozatala felkonferálása. Majd játékot vezet, vannak zenés játékok, melybe a gyerekeket is belehet vonni. Ezeket előre megbeszéljük az ifjú párral, hogy képzelik el ezeket a kitöltő eseményeket, mi az amit nem szeretnének, és mi az amit mindenképpen meg kell valósítani. Az éjféli menyasszony tánc levezetése után az éjféli menü bejelentésével a ceremóniamesteri feladatok az esetek legnagyobb részében befejeződnek.

   Előfordul, hogy  polgári szertartás helyszíne  a szabadban van, ennek a hangosítása is megoldható zenekarunk által.

A szertartás alatt halk aláfestő zene szól a megbeszélt számok sorrendje szerint. Ennek az összeállításában sokat tudunk segíteni. Az elmúlt években lebonyolított esküvőkön szerzett tapasztalatok alapján a legkedveltebb számokból összeállított műsorszámokat megosztjuk veletek.

A kép megtekintéséhez kattints rá!

Az anyakönyv vezetőnek a mobil mikrofont, a hangosításhoz szükséges berendezést és a hangtechnikust mi biztosítjuk.

     A zenés kísérés is megoldható már 2 fős felállás esetén is harmonika, szaxofon hangszerekkel, de bővülhetünk  akár 4 főre is.

A kép megtekintéséhez kattints rá ! 

Kérj ajánlatot tőlünk és mi a legtáncolhatóbb mai és retro slágerekkel kényeztetünk majd Téged és akár a külföldi vendégeidet is.

              Ha kérdésed lenne ezzel a szolgáltatással kapcsolatban hívj a következő számon vagy küldj nekem e-mailt.

Csendes Zoltán

              Hívható tel:  +36309416715

mail: silentretrobandeskuvoizenekar@gmail.com

Köszönöm, hogy meglátogattál minket, remélem hasznos volt tájékoztatónk, keress minket a facebook-on is.

Vissza a kezdőlapra. Kattints ide !!

Sill Family Band. Esküvői zenekar.