Zenekarunk a ceremóniamesteri szolgáltatást is vállalja.

Esküvőre zenekarunk a ceremóniamesteri szolgáltatást is vállalja.

Az esküvőre még nem találtál megfelelő ceremóniamestert, vőfélyt válaszd ezt a lehetőséget.

Az alábbiakban megpróbálom röviden összefoglalni miért érdemes zenekarunktól rendelni ezen szolgáltatást.

1. Ha az esküvőre a zenekar tagja adja a ceremóniamesteri vagy vőfélyi szolgáltatást is, az lényegesen költség kímélőbb mintha egy másik személy végezné el ezt a feladatot. Ennek a díjazása különböző a feladat nehézségétől függ. Ha a szülői háztól kezdődik és zenei aláfestést is igényeltek az nyilván több költséget jelent. Ha csak a házasságkötés színhelyére kéritek a ceremóniamestert az természetesen barátibb költséget von maga után. Mindezeket figyelembe véve célszerű ezt a lehetőséget igénybe venni.

2. Nem kell még egy egyeztetésre, megbeszélésre elmenni az esküvő szervezésével kapcsolatban. Ezzel nem csak időt, de pénzt is takarítotok meg ami egyes esetekben jelentős összegekre rúghat. Ha a zenekar előzetes meghallgatását is igénybe vennétek (amivel az ifjú párok 90% él) akkor egy füst alatt a ceremóniamesteri elképzeléseiteket is átbeszélhetjük.

3. Nem elhanyagolható, hogy 18 éves szakmai tapasztalat áll mögöttünk ezen a területen is az esküvőre meghívott vendégek és az ifjú párok legnagyobb megelégedésére végezzük el ezt a szolgáltatásunkat is. Már számtalan buktatót oldottunk meg mivel néha elkerülhetetlen, hogy improvizálni kelljen mert sajnos jöhetnek váratlan dolgok és ezt is javarészt a vőfély leleményességének, gyakorlatának köszönhetően oldódnak meg.

4. Esküvőre a zenekar vállalja a zenés kikérést, kísérést is. Ez kezdődhet akár a szülői háztól igény szerint, az esküvői násznép zenés kísérésével a házasságkötés színhelyéig vagy akár a templomig is. Ha nincs külön kérés akkor már 2 fővel is meg tudjuk oldani ezt a feladatot harmonika szaxofon hangszerekkel.

5. Alkalmazkodunk a kívánalmakhoz, és csak az előre egyeztetett forgatókönyv szerint koordináljuk az eseményeket. Nagyon fontos a ceremóniamester személye a jó hangulat megalapozása az esetleges feszültségek oldása, a korrekt tájékoztatás és még sok más feladat ami nélkül “gazdátlannak” érezheti magát a násznép.

6. Segítünk, esküvőkön szerzett tapasztalatainkat megosztjuk veletek. Rendszerint elmondjátok mit szeretnétek, hogyan képzelitek el az esküvőtökön zajló eseményeket, de mindig megkérdezi az ifjú pár mi a véleményünk. A sok sok esküvőn átélt események kapcsán szerzett rutint szívesen átadjuk nektek, ezekkel az infókkal általában jobb forgatókönyvet állítunk össze közösen. A játékokról még nem beszéltünk “kell nem kell ” milyen hosszan tartson stb…Az ifjú párok elképzelését messzemenően figyelembe vesszük. A legdivatosabb leginkább szórakoztató játékokkal szolgálunk a régi agyoncsépelt játékokat  már nem preferáljuk, de ha mégis erre lenne szükség akkor kérhetitek bátran. Esküvőre a zenekar  az esküvői ceremónia hangosítását is vállalja. Ez is összefügg valamelyest a ceremóniamesteri teendővel. Az esküvői ceremónia végeztével a fotózás lebonyolításában is nagy segítség ha a ceremóniamester jól végzi  a dolgát. Előkészíti a közös fotózáshoz vendégek sorrendjét családtagok, barátok távoli rokonok összeterelését ezzel felgyorsítja az eseményeket, hogy mielőbb a vacsora helyszínéhez érjen a násznép.

Ezekkel a képekkel szeretnénk illusztrálni milyen sokrétű a vőfély vagy a ceremóniamester szerepe.

Bemutatjuk az ételek behozatalától a menyasszonyi torta felvágásáig milyen feladatok hárulnak Gáborra a zenélés mellett.

 Még több képet a honlapunkon a képek videók oldalon találsz.   Kattints ide és nézd mikor Gábort a vőfély!

 

A zenészünk Gábor a vőfély is egyben nézd meg ezt a videót. Klikk ide!!

Ez a videó szemlélteti, hogy a zenészvőfélyünk miként tudja elvégezni ezt a feladatot. Ez azért lehetséges, mert nem szerepel egyszerre a vőfély és a zenekar.

Keresd fel youtube csatornánkat. Kattints ide !

Esküvőre zenekar tevékenységéről valamint a  rendezvénnyel kapcsolatos kérdésekre az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni.

Kapcsolat tartó: Csendes Zoltán

Hívható tel:  +36309416715

mail: silentretrobandeskuvoizenekar@gmail.com

Olvasd el a többi bejegyzéseinket is ahol további hasznos információt találsz még. PL. milyen időtartamot vállalunk az esküvőre a zenekart milyen létszámmal célszerű igényelni. Tettszik -e a zenekar összeállítása vagy változtatni szeretnél rajta stb… A esküvőre a zenekar repertoárja megfelel-e vagy kérhetünk más számokat is.

Köszönöm, hogy meglátogattál minket remélem hasznosnak találtad a bejegyzést.

Keress minket a facebook-on is. Kattints ide !

Vissza a kezdőlapra. Kattints ide !!