Duó esküvői zenekar.

Esküvői zenekarunkat duó összeállításban is megrendelheted igény szerint Dj-vel is.

 

     Nézd meg az alábbi videót esküvői duó zenekarunk közreműködésével készült 2020 szeptemberében.

Zenés kikérésen és utcai zenés kísérésen. Kattints ide !

Esküvői zenekarunk a megrendelőink különböző igényeihez alkalmazkodva állítja össze a zenész létszámot, a repertoárt a vőfély szolgáltatást, esetleg az esküvői ceremónia hangosítást. Alkalomadtán utcai zenés kísérést is vállalunk minimális létszám 2 fő Harmonika szaxofon természetesen bővülhetünk. Arra is volt már többször igény, hogy a mennyasszonyi háznál zenészvőfélyünkkel Sill Gáborral harmonika és szaxofon hangszerekkel a menyasszony kikérést is megoldottuk.

Duó zenekari fényképek a teljesség igénye nélkül.

1. Szintetizátor + szaxofon  (2 fiú)

2 Szintetizátor + énekesnő

Általában kedvelik a megrendelőink, hogy rugalmasan állunk a rendelkezésükre.
Az ideális létszám esküvőre rendezvényre a trió zenekar: Szinti+ Szaxi+ Énekesnő.

Zenés rendezvényeken, bálokon készült videó felvételek kattints rá !!

A trió összeállítás esetén a repertoár sokkal színesebb mivel a női énekes számokat férfi hanggal előadva nem túl élvezetes. Nem is beszélve arról, hogy a vokálok mennyire feldobják a zenés rendezvény színvonalát. A  zenekar látványa is sokkal változatosabb ha van női énekes.

Letölthető repertoárunkat itt találod. Kattints ide!

Zenekarunk esküvőre a repertoárt az ifjú pár kérésének megfelelően állítja össze. Külön kéréseket is figyelembe veszünk megtanulunk számokat amelyek eddig nem voltak a repertoárunkban. A nyitó tánc esetén merült fel már ennek a jelentősége, de kértek már a szülők köszöntésére is különleges számokat.

A nagyobb létszámú esküvői zenekar (négy, öt fő) a lakodalomba, lagziban is színesebb hangzást tudd produkálni. Gitárossal ill. dobossal bővülhetünk annak függvényében, hogy milyen hangszert szeretnétek hallani. A  gitár az amit az elmúlt időszakban a legtöbbször kértek a zenekartól. Ez legtöbbször a helyi adottságok miatt van mivel a hely szűke határt szab és a lehetőségeken nem tudunk változtatni.

Esküvői rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseidet várjuk az alábbi elérhetőségek egyikén.

Kapcsolat tartó: Csendes Zoltán

 

Hívható tel:  +36309416715

mail: silentretrobandeskuvoizenekar@gmail.com

Ha kéritek akkor mehet a lakodalmas, mulatós zene minden mennyiségben a násznép és a Ti igényeiteknek megfelelően. Mindig Ti határozzátok meg milyen zenékre szeretnétek táncolni, mit szerettek hallgatni.

Köszönöm, hogy elolvastad a tájékoztatónkat.

Keress minket a facebook-on is. Kattints ide !!

Vissza a kezdőlapra. Kattints ide !!

 

Sill Family Band. Esküvői zenekar.