Ceremónia hangosítás.

esküvőre ceremóniamester

Igény esetén az esküvői ceremónia hangosítása is megoldható.

Az esküvői rendezvény helyszínén zenekarunk mindig a helyi adottságokhoz alkalmazkodva a lehető legjobb hangzást biztosító felszereltséget biztosítja. A hangszereink és az erősítő berendezéseink mind professzionálisak. Ezeket hallgatva nem csak mi élvezzük a zenélést, hanem a megrendelőink is.

A nagyobb létszámú esküvői rendezvényen az esküvői zenekar létszáma is jobb ha nagyobb. Már 80 főt nagy esküvőnek lehet számítani a mai viszonyokat figyelembe véve. Ez akár  3 tól 5 fő-ig is elképzelhető mindig a megrendelő igényéhez alkalmazkodunk nálunk nincs meghatározott létszám az zenészek összetétel is változhat. Bővülhetünk gitárossal (ez a népszerűbb) lehet dobos vagy fúvós hangszeres. Ez nem okoz problémát sőt színesebb, sokszor színvonalasabb is lesz tőle a zenekar összhatása. Te nem szabad elfeledkezni, hogy ezzel nagyobb hely igényeltetik ami sok esetben nem áll rendelkezésre. A többlet költség sem elvetendő, de ha  ezek a lehetőségek adottak lesznek úgy nagy örömünkre megvalósulhat egy remek színvonalas együttes  amit a közönség esküvő esetében az ifjú pár és a násznép  is elismerő tetszés kinyilvánítással honorál.

Meg kell említeni még a helyigényünket részletezve az esküvői zenekar létszámának függvényébe.

 • 2 fős létszám esetén szintetizátoros énekesnő, vagy szaxofonos 2 x 1.5 méter elegendő.

 • 3 fős felállás esetén 2.5 x 1.5 méter a lehető legkisebb terület amin  még megoldható a zenekari munka.

 • 4 fős esküvői zenekar esetében a gitáros bővüléssel már 2.5 x 2.5 méteres vagy 3 x 1.5 méter szükségeltetik.

 • Ha dobos volna a negyedik zenész úgy ezeknél sokkal nagyobb a helyigényünk. Csak külön kérésre viszünk dobost mert az esetek többségében a hely szűke miatt nem fér bele a zenekari összeállításba.

 • 5 fő esetén már a színpadi lehetőséget preferáljuk. Esküvők esetében igen ritka ez az igény.

 

Mit kell tudni az esküvői ceremónia hangosításról ezt írom le pár mondatban.

Az ifjú pár a helyszín kiválasztásakor rendszerint már eldöntötte, hogy az esküvői ceremóniát az esküvői vacsora helyszínén szeretné megtartani. Ide kéri a szertartásvezetőt. Ez jó idő esetén a rendezvény helyszín parkjában, rossz idő esetén az étteremben lesz megtartva. A mi feladatunk, hogy a mindenkori helyszín adottságaihoz alkalmazkodva készüljünk fel a hang technika beszerelésével az adott időpont előtt legalább fél órával. Ekkortól már halk háttérzenével fogadjuk az érkezőket a ceremónia megkezdéséig. A szertartásvezetőnek a mikrofont biztosítjuk a beszéd alatt fokozatosan figyelve arra, hogy mindig érthető legyen minden szó ami ilyenkor elhangzik. A bevonulási ill. kivonulási zenét a szertartás alatti zenét (ami színesíti a ceremóniát) az ifjú párral közösen választjuk ki. Rendszerezzük a hangerőre ügyelve sorban lejátsszuk ezeket így emelve az esküvői ceremónia színvonalát. Kérésre elküldöm a legutóbbi években a legtöbbet kért közkedvelt számok listáját.

Ez a szám volt a sláger az elmúlt időszakban. Hallgasd meg. Klikk ide!

Az esküvői ceremónia forgató könyv szerinti főbb állomásai:

 1. Bevonuló zene

 2. A szertartás vezető beszéde

 3. Aláírás

 4. Gyűrű húzás + (homoköntés stb…)

 5. Szülő köszöntő

 6. Koccintás

 7. Kivonulás

 8. Csoportos fotók készítése

Az esküvői zenekar biztosítja a ceremónia hangosítást is.

Mobil mikrofon a szertartás vezetőnek, az előre megbeszélt zeneszámok bejátszása hanghordozó eszközről, színvonalas minőségi hangrendszer és a kiszolgáló személyt. Mostanában egyre kedveltebb a szabadban megrendezett esküvői ceremónia nagyobb lehetőséget ad a ceremónia kihangosítására nem beszélve arról, hogy sokkal látványosabb, mint a hagyományosan házasságkötő teremben megtartott esküvő.

Esküvői ceremónia hangosítása bemutató kép. Klikk ide!

 

Hangfalaink márkái élvonalbeli cégek által gyártottak pl. Dynacord, JBL, Hk, Electro Voice.

Mikrofonjaink : Shure, Beyerdinamic, Audiótechnika, Sennheiser.

Hangszereink : Yamaha billentyű,  Korg szintetizátor, Selmer szaxofon és klarinét.

Esküvői zenekar a fénytechnikát is biztosítja.

Fénytechnikánk. 8 db led 56 os paár lámpa és 8 db 56 os hagyományos paár lámpa.
Füstgép, színes „krokodil”.

Ezeket külön kérésre aktiváljuk mindig a helyi adottságokat és kéréseket szem előtt tartva üzemeltetjük. A csökkentett terem világítás esetén a táncparkett színesítésére alkalmas. Ügyelünk, hogy senkit ne zavarjon, ha mégis akkor ezt orvosoljuk. A színes lámpák váltakozó színek mellett váltakozó intenzitással működnek mindegyik (8 db lámpa) más más hangvezérlésre reagál így sohasem egysíkú a színparádé.

              Ha kérdésed lenne ezzel a szolgáltatással kapcsolatban hívj a következő számon vagy küldj nekem e-mailt.

Sill Krisztina Hívható tel:  +36309864807

 

mail: sillkrisztina@gmail.com

Köszönöm, hogy meglátogattál minket, remélem hasznos volt tájékoztatónk.

Keress minket a facebook-on is. Kattints ide !!

                            Látogass meg minket máskor is esküvői zenekarunk szívesen áll rendelkezésedre.

Vissza a kezdőlapra. Kattints ide !!

Sill Family Band. Esküvői zenekar.