Zenekarunkról tájékoztató.

Röviden Rólunk.

  Együttesünk  2002 – től játszik ebben a formációban.

Az igények alkalmazkodva változtatható létszámban duó, trió  összeállításban is  kérheted zenekarunkat. 
 Esküvői repertoárunk nagyon változatos és bőséges, melyet folyamatosan fejlesztünk és alakítunk. Nem hiányozhatnak a Mai Slágerek, vagy a közkedvelt  DISCO,   Funky, Latin, Rock & Roll, Pop, Rock, Mulatós, Filmzene, Örökzöld dallamok sem. A fergeteges hangulatot garantáljuk.

Nálunk alapkövetelmény 

         a Minőség, a Megbízhatóság és a Tisztesség.

Vincze Bea énekesnő

  A zenekarral a 18 éve dolgozom együtt számtalan esküvőn, céges rendezvényen, bálon, szerepeltem a színvonalas fellépéseket nagyon élvezzem.

Rólam bővebben itt olvashatsz !! Klikk ide.

Sill Gábor harmonikás, billentyűs, énekes és ceremóniamester.

A pécsi konzervatóriumban dobot és zongorát tanultam, később dob tanári végzettséget szereztem.  A zenés rendezvényeken, esküvőkön szintetizátoron játszom. Ének tudásommal színesítem a zenekar megszólalását.  Az esküvőkön, lakodalmakban, lagzikban felkérésre harmonikázni is szoktam a vacsora alatt.

A vőfélyi teendőket is vállalom a lagzikban, esküvőkön, lakodalmakban de a  ceremóniamester szerepben is jól érzem magam.

 Sok színvonalas játékot ismerek melyekkel az esküvői hangulatot igyekszem feldobni, de mindig az előre megbeszélt kérések és elképzelések  megvalósítása a legfontosabb számomra.

Csendes Zoltán  szaxofonos, klarinétos és énekes.

 Először harmonikázni, majd klarinétozni és szaxofonozni tanultam. Végül a hivatásom, a hobbim, a szenvedélyem lett a zene.

Tudj meg többet rólam klikk ide !!

  Köszönöm, hogy meglátogattad oldalunkat kellemes böngészést kívánunk és igényeld bátran esküvői rendezvényre zenekarunkat.

 

Vissza a kezdőlapra. Kattints ide !!