Esküvői zenekar duó, trió létszámban is kérhető. Esküvőre zenekarunk kérésre a vőfélyi vagy a ceremóniamesteri szolgáltatást is biztosítja zenekaron belül. Igény esetén az esküvői ceremónia hangosítását is kérheted tőlünk. Változatos repertoárunkkal a fergeteges bulit garantáljuk.
  • esküvőre zenekar esküvői
    Esküvőre zenekar.
A zenekar Mp3 felvételei

A zenekar Mp3 felvételei

 Zenekar esküvőre akit élőben is meg lehet hallgatni Ürömön.

     A rászánt idő esetenként csak pár óra, de mindenképpen hasznos lehet a jó döntés meghozatalában így elkerülhető a “zsákba macska” és így egy kellemes találkozás részesei lehettek. 

  A zenekar repertoáráról így is meggyőződhettek ilyenkor.

Kérni lehet akár lakodalmas, mulatós számokat is, de ha ezt nem szeretnétek akkor természetesen nem  fogjuk erőltetni mert nekünk az az érdekünk, hogy maximálisan teljesítsük kéréseket és elképzeléseiteket, de ezt néha a násznép felülírja. 

Esküvőre zenekarunkat meg is meghallgathatjátok !

Miért jó ha ezt a lehetőséget igénybe veszitek?

  • Nem érhet később csalódás mikor már nem lehet “meg nem történté tenni” az egészet a zenekar elszúrta az esküvőt.
  • Ha mégsem tettszik a meghallgatás alkalmával amit nyújtunk nektek indoklás nélkül szép szóval elválunk.
  • Nem kerül semmilyen plusz költségbe ” ingyenes”.
  • Esetleg a ceremóniamesteri szolgáltatást is átbeszélhetjük ha igény volna rá.

 

 A zenekar esküvőre a ceremóniamesteri teendőket is vállalja

a meghallgatás alkalmával erről is beszélhetünk ha ezt is igényelnétek. Ez így egy csomagban nagyon költség kímélő is lehet mivel a vőfély vagy ceremóniamesteri szolgáltatásunk ára csak töredéke annak,  amit ha egy “külsős” személyt bíznátok meg ezzel a feladattal.

De arról se feledkezzünk meg, hogy ebben az esetben ha a zenekarunk egyik tagja Gábor végzi ezt a feladatot sokkal gördülékenyebben mennek a dolgok, nem tesz keresztbe a zenei munkának, nem veri szét indokolatlan játékokkal, a jó hangulat menetét. Az sem elhanyagolható, hogy nem kell még egy napot rászánni a vőféllyel egyeztetni megbeszélni a ceremónia menetét stb…

   A személyes találkozón szerzett tapasztalatot semmilyen reklámhordozó nem tudja pótolni.

   Esküvői zenekar révén több száz esküvővel a hátunk mögött tapasztalatainkat kérésre megosztjuk veletek így ezek az információk segíthetik a döntéseiteket.

 A lehetőségekhez képest megpróbálunk minden zenei kérést teljesíteni. Így ha elég idő áll a rendelkezésünkre az esküvő napjáig akkor különleges számokat is megtanulhatunk, de bizonyára lesznek kivételes esetek mikor ez meghaladja a képességeinket. 

A demó felvételeink nem stúdióban készültek így a régebbi felvételek nem hozzák azt a színvonalat ami manapság elvárható lenne és ezért is javaslom a személyes találkozást a próba termünkben. Ez abból is ered, hogy a hangszer parkunk és a tudásunk is folyamatosan fejlődik.

Repertoárunk annyira színes változatos, és szinte minden igényt kielégítő, de ezt nem zúdítjuk rátok  ezt úgy kell érteni, hogy nem erőltetünk rátok olyan számokat, előadókat amelyeket nem szeretnétek hallani, ezért a megbeszélésen erre mindig kitérünk és átbeszéljük így nem érhet meglepetés egyikünket sem. Ezért ha hallgatjátok demóinkat ne vonjátok le azt a következtetést, hogy mi minden esetben csak is ezeket a számokat játsszuk ha kell ha nem.

Mi elsősorban a Ti elképzeléseiteket tartjuk szem előtt másodsorban a Násznép hangulatát figyeljük és aszerint alakítjuk a műsorunkat. Így, és  csak ez hozhat igazán jó bulit felejthetetlen fergeteges hangulatot amire hosszú éveken át szívesen gondoltok vissza Ti és valamennyi résztvevő.

 

Mp3  felvételeinket a alábbiakban találjátok.

Vincze Ilona Vincze Ilona énekesnő

 

 


Sill Gábor szintetizátoros, harmonikás és zenész vőfély

 

Csendes Zoltán szaxofon, klarinét, ének, szinti

 

További kellemes zenehallgatást kívánunk érezd jól magad.

 

 

Ezeket a felvételeket saját magunk készítettük mert valamit értünk hozzá de nem eleget, ezért vannak kifogásolni való számok remélem ezt elnézitek. Bátran állítom, hogy élőben sokkal jobban szólalnak meg a számok. A személyes meghallgatáson ezekről meggyőződhettek így ezért is érdemes eljönni. Ha nem sajnáljátok rá az időt és rászánjátok magatokat a meghallgatásra ez később abban fog megtérülni, így már kialakul már egy jó személyes kapcsolat, amit itt láttok, hallotok azt kapjátok majd a Nagy Napon.
Ha kérdezni szeretnétek tőlünk az alábbi elérhetőségeket is használhatjátok.

A lehető leghamarabb válaszolok a kérdésekre, és a szabad dátumokról telefonon érdeklődjetek.

A soundcloud-on is böngészhetsz dalaink között. Kattints rá !!

 

Letölthető repertoárunk elérése itt.

Kapcsolat tartó: Csendes Zoltán

Hívható tel:  +36309416715

mail: silentretrobandeskuvoizenekar@gmail.com

Köszönöm, hogy meglátogattátok oldalunkat és keressetek minket a megadott elérhetőségeken.

Keresd fel youtube csatornánkat. Kattints ide !

 

Keress minket a facebook-on is. Kattints ide !!