Esküvői zenekarunk a fergeteges bulik megteremtője. Zenés rendezvények hangulat felelőse. Esküvőre zenekarunk igény esetén a vőfélyi vagy a ceremóniamesteri szolgáltatást is biztosítja. Igényes repertoárral állunk megrendelőink szolgálatába.
  • esküvőre ceremóniamester
    Esküvőn igény esetén a ceremóniamestert is biztosítjuk.
Ha lakodalmas vagy esküvői zenekart keresel bennünk nem fogsz csalódni.

Ha lakodalmas vagy esküvői zenekart keresel bennünk nem fogsz csalódni.

Ne keress tovább,

ha lakodalmas zenekart keresel.

Esküvői rendezvényeden a vőfélyt is mi biztosíthatjuk. 

A lakodalmas zenekarok között színvonalas repertoárral rendelkező együttes vagyunk.

Valamennyi korosztály számára igyekszünk megfelelő ismert dalokból összeállított műsorral kedveskedni.

Nekünk legfontosabb, hogy azon a “NAGY NAPON”  a Ti esküvőtök napján megteremtsük azt amit elképzeltetek. Mi szívből zenélünk, mert hiszünk abban, hogy a mi hozzáállásunkkal nagyban befolyásoljuk az esküvő hangulatát. Ha látjuk a csillogó a boldog szemeket az arcokon tükröződni  nekünk ez jelenti a legnagyobb boldogságot.  A befektetett rengeteg munka és felkészülés ekkor térül meg igazán.

Kell ennél több? Ha nem, akkor megtaláltad amit kerestél.

Mi soha nem szakítjuk meg a bulit, van amikor több órát is játszunk egyfolytában, vagy amíg a násznép bírja erővel.

Sokszor felmerül a párok részéről az a kérdés is, hogy mennyi szünetet tart a zenekar? Legtöbben blokkokat játszanak, általában 45-50 perc zene, majd 10-15 perc szünet. Nálunk ez is másként működik.

Az est folyamán amúgy is van egy csomó olyan momentum, ami közben felesleges, sőt olykor zavaró is a hangos élő zene. Ilyenek például az éjféli vacsora – ezek alatt étkezik a zenekar is -, a ceremóniamester/vőfély esetleges játékai, a menyasszonyi torta kiosztása…stb.

Nekünk ezek az alkalmak elegendőek a pihenésre. Természetesen ez időre kellemes aláfestő zenét biztosítunk felvételről vagy akár Ti is összeállíthattok egy válogatást, a hozzátok közel álló dalokból. Éjszaka, amikor már általában semmilyen kötelező program nem szakítja meg a bulit, akkor legfeljebb egy rövid szünetet iktatunk be, de szigorúan figyelve arra,hogy ez ne a legnagyobb hangulat kellős közepén legyen! 🙂

  Széles nemzetközi repertoárunknak is köszönhetjük, hogy szép számmal tettünk már eleget külföldön is esküvői felkéréseknek, illetve itthon is sok nemzetközi esküvőn játszunk, ahol a meghívottak egy része nem magyar, Erdélyben, Szlovákiában Ausztriában  már többször szerepeltünk.

A lakodalmas zenekarunkkal a jó hangulat garantált.

Velünk jól szórakozik a násznép a fiataloktól az idősebb korosztályig mindenki.

Az alábbi képekkel szeretnénk ezt illusztrálni a teljesség igénye nélkül.

  Videón is megnézhetitek milyen a hangulat mikor mi játszunk. Kattints ide !

Lakodalmas zenekarunk ceremóniamestere Sill Gábor lakodalmak lagzik kiváló zenészvőfélye, szintetizátoros, harmonikás, énekes és a jó lakodalmas hangulat megteremtője. Ő az aki 18 éves tapasztalattal, kiváló adottságokkal rendelkező, jó humorú, igazán megnyerő egyéniség. A lagziban a zenélés mellett a vőfély szerepét is ragyogóan ellátja. Az esküvői szertartástól kezdődően az esküvő végéig mindig az Ő irányításával zajlanak az események. Általában a polgári szertartás helyszínén, a gyülekező alkalmával már segédkezik a vendégek fogadásában, informálásában. Majd a ceremónia végeztével a csokordobás, fotózás előkészítése, a nászmenet elindítása és más fontos dolog  lebonyolítása a feladata. A vacsora helyszínén a vendégek elhelyezkedésének a segítése, a zenekar felügyelete, majd az ifjú pár és az örömszülők köszöntésével, az első protokoláris résznek vége.

Következik a pohárköszöntő a vacsora beköszöntése, esetleg nyitó tánc.

Pár kép amellyel érzékeltetni szeretnénk a vőfély tevékenységet.

    Zenekarunk tagja a vőfély is egyben érdemes megnézni ! Kattints rá!

Ha a kötelező szertartásokkal végzett Ő is zenél velünk emelve a zenekar színvonalát biztosítva a lakodalmas hangulatot.

A következő főbb állomás a menyasszonyi torta behozatala felkonferálása. Majd játékot vezet, vannak zenés játékok, melybe a gyerekeket is belehet vonni. Ezeket előre megbeszéljük az ifjú párral, hogy képzelik el ezeket a kitöltő eseményeket, mi az amit nem szeretnének, és mi az amit mindenképpen meg kell valósítani. Az éjféli menyasszony tánc levezetése után az éjféli menü bejelentésével a ceremóniamesteri feladatok az esetek legnagyobb részében befejeződnek.

   Előfordul, hogy  polgári szertartás helyszíne  a szabadban van, ennek a hangosítása is megoldható zenekarunk által.

A szertartás alatt halk aláfestő zene szól a megbeszélt számok sorrendje szerint. Ennek az összeállításában sokat tudunk segíteni. Az elmúlt években lebonyolított esküvőkön szerzett tapasztalatok alapján a legkedveltebb számokból összeállított műsorszámokat megosztjuk veletek.

A kép megtekintéséhez kattints rá!

Az anyakönyv vezetőnek a mobil mikrofont, a hangosításhoz szükséges berendezést és a hangtechnikust mi biztosítjuk.

     A zenés kísérés is megoldható már 2 fős felállás esetén is harmonika, szaxofon hangszerekkel, de bővülhetünk  akár 4 főre is.

A kép megtekintéséhez kattints rá ! 

Kérj ajánlatot tőlünk és mi a legtáncolhatóbb mai és retro slágerekkel kényeztetünk majd Téged és akár a külföldi vendégeidet is.

              Ha kérdésed lenne ezzel a szolgáltatással kapcsolatban hívj a következő számon vagy küldj nekem e-mailt.

Csendes Zoltán Hívható tel:  +36309416715

 

mail: silentretrobandeskuvoizenekar@gmail.com

Köszönöm, hogy meglátogattál minket, remélem hasznos volt tájékoztatónk.