Esküvői zenekar duó, trió létszámban is kérhető. Esküvőre zenekarunk kérésre a vőfélyi vagy a ceremóniamesteri szolgáltatást is biztosítja zenekaron belül. Igény esetén az esküvői ceremónia hangosítását is kérheted tőlünk. Változatos repertoárunkkal a fergeteges bulit garantáljuk.
  • esküvőre zenekar esküvői
    Esküvőre zenekar.
Lakodalmas zenekar duó vagy trió összeállításban is igényelhető. Élőben is meghallgathattok minket !!

Lakodalmas zenekar duó vagy trió összeállításban is igényelhető. Élőben is meghallgathattok minket !!


Lakodalmas zenekar duó vagy trió összeállításban is igényelhető.

Élőben is meghallgathattok minket Ürömön.

Igény esetén a vőfélyi vagy ceremóniamesteri szolgáltatást is biztosítjuk.

A meghallgatás minden kötelezettség nélkül egyeztetett időpontban lehetséges. Itt megtapasztalhatjátok mennyire felel meg a Ti elképzeléseiteknek  a lakodalmas zenekar eldönthetitek, hogy duó vagy trió összeállítást szeretnétek.

A duó összeállításra két lehetőség van

1. Szintetizátor + szaxofon  (2 fiú)

2 Szintetizátor + énekesnő

Lehet számokat kérni ( nem egy megadott programot mutatunk be) és szívesen megosztjuk tapasztalatainkat. Akár a ceremóniamesteri vagy vőfélyi teendőkkel kapcsolatos kérdéseket is megbeszélhetjük, ami jó benne, hogy nem kell még arra is külön időt szakítani, nem is beszélve mennyire gazdaságos, hisz a külsős ceremóniamester árának csak töredéke a mi szolgáltatásunk (és biztosan van olyan színvonalas).

Bizonyára hallottatok már olyan sajnálatosan szomorú történetet, hogy a lakodalmas zenekar nem állt a helyzet magaslatán. Nem hozták azt a színvonalat ami a Ti elképzelésetek lett volna, a honlapukon egészen más mutattak mint a valóságban. A násznép panaszkodik, nem élvezi senki, sok a szünet, csak egy szűk stílusban tudnak zenélni. Ez kivédhető ha személyesen győződtök meg milyen emberekre bízzátok rá ezt a fontos tevékenységet, mert ez megismételhetetlen egész életre szóló nagyon szép emlék kell hogy legyen. Bátran állítom, hogy a meghallgatásra eljövő párok szinte 100% -os megelégedettséggel távoznak. Mennyivel jobb úgy találkozni az esküvő napján a zenekarral, hogy már van egy jó benyomásunk róluk tegeződő hangulatban mosolyogva beszélünk egymással. Ez fesztelenebbé teszi a hangulatot hamarabb oldódik a zenekar is ami kihatással van a továbbiakban, hogy mielőbb fergeteges buli alakuljon ki.

Ha mégsem válna be a lakodalmas zenekar a meghallgatás alkalmával akkor sem történik semmi csak a rászánt idő ment veszendőbe, de egy nagyon fontos információval lettetek gazdagabbak és nem fogtatok mellé.

A meghallgatás alkalmával a vőfélyi teendőket is meg tudjuk beszélni ha ezt a szolgáltatásunkat is szeretnétek kérni tőlünk. Vállaljuk még az esküvői ceremónia hangosítását is. Segítünk az aláfestő zenék választásában szerkesztésében több száz esküvőn szerzett tapasztalatainkat megosztjuk veletek. A szertartás vezetőnek a mikrofont és a hangtechnikát kezelő személyt biztosítjuk.

A lakodalmas zenekar duó összeállítás esetén is tudja a vőfélyi teendőket vállalni.

Lakodalmas zenekar tagja egyben a vőfély is.

Ebben az esetben a duó két fiú zenész esetén lehetséges. A hangszerek összetétele pedig két szinti, szaxival színezve. Amikor a Gábor a vőfélyi feladatokra készül az este folyamán addig én biztosítom a folyamatos zenélést, hogy a szünet ne nyúljon túl hosszúra.

A duó összeállítás lehet: Szinti + Szaxi vagy Szinti + Énekesnő. Mindkét esetben az igényes esküvői vagy a lakodalmas hangulat biztosítva van. Mindenki döntse el melyik összeállítás a színpatikus számára. Van számtalan példa mind a kettőre.

Az ideális létszám esküvőre rendezvényre a trió zenekar: Szinti+ Szaxi+ Énekesnő.

Hallgass bele ebbe a slide show videóba. Kattints ide!

A trió összeállítás esetén a repertoár sokkal színesebb mivel a női énekes számokat férfi hanggal előadva nem túl élvezetes. Nem is beszélve arról, hogy a vokálok mennyire feldobják a zenés rendezvény színvonalát. A  zenekar látványa is sokkal változatosabb ha van női énekes.

Letölthető repertoárunkat itt találod. Kattints ide!

Zenekarunk esküvőre a repertoárt az ifjú pár kérésének megfelelően állítja össze. Külön kéréseket is figyelembe veszünk megtanulunk számokat amelyek eddig nem voltak a repertoárunkban. A nyitó tánc esetén merült fel már ennek a jelentősége, de kértek már a szülők köszöntésére is különleges számokat.

A nagyobb létszámú esküvői zenekar (négy, öt fő) a lakodalomba, lagziban is színesebb hangzást tudd produkálni. Gitárossal ill. dobossal bővülhetünk annak függvényében, hogy milyen hangszert szeretnétek hallani. A  gitár az amit az elmúlt időszakban a legtöbbször kértek a zenekartól. Ez legtöbbször a helyi adottságok miatt van mivel a hely szűke határt szab és a lehetőségeken nem tudunk változtatni.

Esküvői rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseidet várjuk az alábbi elérhetőségek egyikén.

Kapcsolat tartó: Csendes Zoltán

 

Hívható tel:  +36309416715

mail: silentretrobandeskuvoizenekar@gmail.com

Ha kéritek akkor mehet a lakodalmas, mulatós zene minden mennyiségben a násznép és a Ti igényeiteknek megfelelően. Mindig Ti határozzátok meg milyen zenékre szeretnétek táncolni, mit szerettek hallgatni.

Köszönöm, hogy elolvastad a tájékoztatónkat.

Keress minket a facebook-on is. Kattints ide !!