Kedves látogató üdvözöllek a Silent Retro Band honlapján. Kellemes időtöltést kívánunk neked.
esküvői zenekar esküvőre

Esküvői zenekar vagyunk igény szerint változtatható létszámban is megrendelhető. Esküvőre zenekarunk kérésre a vőfélyi vagy a ceremóniamesteri szolgáltatást is biztosítja zenekaron belül. Ha szükséged lenne az esküvői ceremónia hangosítására azt is kérheted tőlünk. Változatos repertoárral több évtizedes tapasztalattal állunk rendelkezésetekre.  A fergeteges bulit, a minőségi munkát és a korrekt hozzáállást garantáljuk.

Szlogenünk: Minőség Megbízhatóság Tisztesség
 • esküvőre zenekar esküvői
  Esküvőre zenekar.
Kapcsolat a zenekarral

Kapcsolat a zenekarral


 

Esküvőre zenekar vőféllyel vagy ceremóniamesterrel.

Kapcsolatot a zenekarral itt veheted fel.

Az esküvőre zenekarunk készséggel áll a rendelkezéseitekre.

  Vőfélyi vagy ceremóniamesteri szolgáltatást, és az esküvői ceremónia hangosítását is vállaljuk ne felejtsd el!

  Ezzel a lehetősséggel sokan élnek, gondolj bele mennyivel egyszerűbb számodra és mennyivel költség kímélőbb, ha ezt a szolgáltatást is kéred tőlünk. Ennek az díja sok esetben csak töredéke annak ha egy másik személyt kérsz fel erre a feladatra.

Esküvőre zenekarunk árajánlatát és egyéb szolgáltatásainkról kérj árat az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Kapcsolattartó: Csendes Zoltán

Mit kérdeznek mások esküvőre zenekarunktól?

 •   Bátran kérdezz az esküvőre a zenekari árainkról, kérlek írd meg az esküvő helyszínét a tervezett létszámot és a várható idő tartamot, hogy személyre szabott árat tudjunk adni. A zenekar országosan vállal fellépéseket budapesti indulással útiköltséget kérünk. Ennek az ára kb. 50 Ft/km. Budapest területére egységesen 5000 Ft.
 •   Mettől meddig szeretnéd a zenekart igénybe venni. Ez sok esetben befolyásolja az árat is. Nálunk nincs időkorlát az árajánlatunkban a kért időre adjuk meg az árat. Ha hosszabbítani szeretnétek erre van lehetőség, ezt a helyszínen döntjük el közösen, hogy milyen időtartamra és mennyiért vállaljuk. Semmiképen nem rontjuk el az esküvőtöket azzal, hogy összepakolunk és elmegyünk. Persze azt azért szeretnénk, hogy legalább annyi ember maradjon, hogy értelme legyen a zenekarnak ott maradni.
 •   Esküvőre zenekarunkat milyen összeállításban szeretnéd igényelni.             Választhattok 2 és 4 fő között a következő bontásban:
 •                                                    Szintetizátor + énekesnő.
 •                                                    Szintetizátor + szaxofon
 •                                                    Szintetizátor + szaxofon + énekesnő
 •                                                    Szintetizátor + szaxofon + énekesnő + gitár
 •   Milyen vendég létszámra tervezitek az esküvőt? ( Ez azért fontos, hogy milyen hangtechnikát vigyünk ). Mivel több felszerelésünk is van esküvőre a zenekar mindig a helyi adottságokhoz alkalmazkodva választja meg az adott hangtechnikát. Ezzel több szempontnak is szeretnénk megfelelni. Kis esküvői létszám esetén a rendezvény helyszíne általában nem nagy így a zenekar is kisebb létszámú kell  hogy legyen. Értelmetlen lenne nagyobb hangosítást hozni mert nem lehetne kihasználni (kibírni) a hangerőt.
 •   Esküvőre a zenekar létszámát is meghatározhatjátok, valamint azt, hogy milyen hangszereket szeretnének.
 •   A ceremóniamester, vagy vőfély szolgáltatásunk ára általában egységes fix árképzéssel történik. Ritkább esetben ettől eltérően növekedhet az ár ha harmonika kíséretet is kértek a vőfélyünktől vagy a ceremóniamesterünktől a különböző helyszínekre. De a plusz költséget véleményem szerint nagyon is megéri. Egy kép amely magáért beszél. Kattints ide!!
 •   A zenekari kísérés is megoldható, igény esetén lakodalomba vőfély vagy ceremóniamester biztosítását is vállaljuk. A zenés kísérésről néhány információ. Már két fő esetén harmonika szaxofon hangszerekkel megoldható részünkről a zenés kísérés, ha ettől több főre gondoltok ezt is vállaljuk. A lehetséges variációk ebben az esetben, hogy dobossal vagy egy másik fúvós hangszerrel oldható meg ez a probléma. Az ideális megoldás, hogy mind a két hangszerrel és ezzel négy főre egészülne ki a kísérő zenekar. Az is előfordult már, hogy a kisegítő zenészek az esküvői menet végeztével hazamennek nem vesznek részt az esküvői zenekar további munkájában.
 •   Az esküvői ceremónia hangosítása is megoldható. Amit erről tudni illik, hogy az esetek többségében ma már az esküvői szertartás a esküvői vacsora helyszínén történik. Ez praktikus gondolat, mert a szabadban szép környezetben igazán felejthetetlen ez a ceremónia. Nem kell újból kocsiba ülni és a vacsora helyszínére utazni. A ceremónia hangosítása indokolt a szabadban rendezett esküvő esetében. A  hang technikát a mikrofont a szertartás vezetőnek és a kezelőszemélyt mi adjuk. Az aláfestő zenére javaslatot tudunk adni de természetesen Ti is választhattok dalokat. A zenék megvágását mi is vállaljuk ha kéritek. Amikor kialakult a mindössze hat hét szám (bevonuló zene, a beszéd alatti zene, aláírás alatti zene, szülőköszöntő zene, pohár köszöntő, és a kivonuló zene) lejátsszuk mindig ügyelve a mindenkori hangerőre és a megfelelő sorrendre.

További információért illetve ajánlat kérésért, forduljon hozzánk bizalommal!

Kérdésed itt küldheted el melyre hamarosan válaszolunk.

Kapcsolat űrlap

A kapcsolatot a zenekarral itt is felveheted. Kattints ide !

Köszönjük hogy meglátogattad oldalainkat kérjük látogass el máskor is.

Keress minket a facebook-on is. Kattints ide !!