Esküvői zenekar duó, trió létszámban is kérhető. Esküvőre zenekarunk kérésre a vőfélyi vagy a ceremóniamesteri szolgáltatást is biztosítja zenekaron belül. Igény esetén az esküvői ceremónia hangosítását is kérheted tőlünk. Változatos repertoárunkkal a fergeteges bulit garantáljuk.
 • esküvőre zenekar esküvői
  Esküvőre zenekar.
Esküvői zenekar az esküvői ceremónia hangosítását is vállalja.

Esküvői zenekar az esküvői ceremónia hangosítását is vállalja.

Esküvői zenekar hangtechnikája.

Igény esetén az esküvői ceremónia hangosítása is megoldható.

Az esküvői rendezvény helyszínén zenekarunk mindig a helyi adottságokhoz alkalmazkodva a lehető legjobb hangzást biztosító felszereltséget biztosítja. A hangszereink és az erősítő berendezéseink mind professzionálisak. Ezeket hallgatva nem csak mi élvezzük a zenélést, hanem a megrendelőink is.

A nagyobb létszámú esküvői rendezvényen az esküvői zenekar létszáma is jobb ha nagyobb. Már 80 főt nagy esküvőnek lehet számítani a mai viszonyokat figyelembe véve. Ez akár  3 tól 5 fő-ig is elképzelhető mindig a megrendelő igényéhez alkalmazkodunk nálunk nincs meghatározott létszám az zenészek összetétel is változhat. Bővülhetünk gitárossal (ez a népszerűbb) lehet dobos vagy fúvós hangszeres. Ez nem okoz minőségbeli romlást sőt színesebb, sokszor színvonalasabb is lesz tőle a zenekar összhatása. Te nem szabad elfeledkezni, hogy ezzel nagyobb hely igényeltetik ami sok esetben nem áll rendelkezésre. A többlet költség sem elvetendő, de ha  ezek a lehetőségek adottak lesznek úgy nagy örömünkre megvalósulhat egy remek színvonalas együttes  amit a közönség esküvő esetében az ifjú pár és a násznép  is elismerő tetszés kinyilvánítással honorál.

Meg kell említeni még a helyigényünket részletezve az esküvői zenekar létszámának függvényébe.

 • 2 fős létszám esetén szintetizátoros énekesnő, vagy szaxofonos 2 x 1.5 méter elegendő.
 • 3 fős felállás esetén 2.5 x 1.5 méter a lehető legkisebb terület amin  még megoldható a zenekari munka.
 • 4 fős esküvői zenekar esetében a gitáros bővüléssel már 2.5 x 2.5 méteres vagy 3 x 1.5 méter szükségeltetik.
 • Ha dobos volna a negyedik zenész úgy ezeknél sokkal nagyobb a helyigényünk. Csak külön kérésre viszünk dobost mert az esetek többségében a hely szűke miatt nem fér bele a zenekari összeállításba.
 • 5 fő esetén már a színpadi lehetőséget preferáljuk. Esküvők esetében igen ritka ez az igény.

 

Mit kell tudni az esküvői ceremónia hangosításról ezt írom le pár mondatban.

Az ifjú pár a helyszín kiválasztásakor rendszerint már eldöntötte, hogy az esküvői ceremóniát az esküvői vacsora helyszínén szeretné megtartani. Ide kéri a szertartásvezetőt. Ez jó idő esetén a rendezvény helyszín parkjában, rossz idő esetén az étteremben lesz megtartva. A mi feladatunk, hogy a mindenkori helyszín adottságaihoz alkalmazkodva készüljünk fel a hang technika beszerelésével az adott időpont előtt legalább fél órával. Ekkortól már halk háttérzenével fogadjuk az érkezőket a ceremónia megkezdéséig. A szertartásvezetőnek a mikrofont biztosítjuk a beszéd alatt fokozatosan figyelve arra, hogy mindig érthető legyen minden szó ami ilyenkor elhangzik. A bevonulási ill. kivonulási zenét a szertartás alatti zenét (ami színesíti a ceremóniát) az ifjú párral közösen választjuk ki. Rendszerezzük a hangerőre ügyelve sorban lejátsszuk ezeket így emelve az esküvői ceremónia színvonalát. Kérésre elküldöm a legutóbbi években a legtöbbet kért közkedvelt számok listáját.

Ez a szám volt a sláger az elmúlt időszakban. Hallgasd meg. Klikk ide!

Az esküvői ceremónia forgató könyv szerinti főbb állomásai:

 1. Bevonuló zene
 2. A szertartás vezető beszéde
 3. Aláírás
 4. Gyűrű húzás + (homoköntés stb…)
 5. Szülő köszöntő
 6. Koccintás
 7. Kivonulás
 8. Csoportos fotók készítése

Az esküvői zenekar biztosítja a ceremónia hangosítást is.

Mobil mikrofon a szertartás vezetőnek, az előre megbeszélt zeneszámok bejátszása hanghordozó eszközről, színvonalas minőségi hangrendszer és a kiszolgáló személyt. Mostanában egyre kedveltebb a szabadban megrendezett esküvői ceremónia nagyobb lehetőséget ad a ceremónia kihangosítására nem beszélve arról, hogy sokkal látványosabb, mint a hagyományosan házasságkötő teremben megtartott esküvő.

Esküvői ceremónia hangosítása bemutató kép. Klikk ide!

 

Hangfalaink márkái élvonalbeli cégek által gyártottak pl. Dynacord, JBL, Hk, Electro Voice.

Mikrofonjaink : Shure, Beyerdinamic, Audiótechnika, Sennheiser.

Hangszereink : Yamaha billentyű,  Korg szintetizátor, Selmer szaxofon és klarinét.

Esküvői zenekar a fénytechnikát is biztosítja.

Fénytechnikánk. 8 db led 56 os paár lámpa és 8 db 56 os hagyományos paár lámpa.
Füstgép, színes “krokodil”.

Ezeket külön kérésre aktiváljuk mindig a helyi adottságokat és kéréseket szem előtt tartva üzemeltetjük. A csökkentett terem világítás esetén a táncparkett színesítésére alkalmas. Ügyelünk, hogy senkit ne zavarjon, ha mégis akkor ezt orvosoljuk. A színes lámpák váltakozó színek mellett váltakozó intenzitással működnek mindegyik (8 db lámpa) más más hangvezérlésre reagál így sohasem egysíkú a színparádé.

              Ha kérdésed lenne ezzel a szolgáltatással kapcsolatban hívj a következő számon vagy küldj nekem e-mailt.

Csendes Zoltán Hívható tel:  +36309416715

 

mail: silentretrobandeskuvoizenekar@gmail.com

Köszönöm, hogy meglátogattál minket, remélem hasznos volt tájékoztatónk.

Keress minket a facebook-on is. Kattints ide !!

                            Látogass meg minket máskor is esküvői zenekarunk szívesen áll rendelkezésedre.