Szolgáltatás


Szlogenünk:

MINŐSÉG – TISZTESSÉG – MEGBÍZHATÓSÁG.

 

 

Ezen irányelvek alapján vállaljuk: bálok, utcabálok, zenés rendezvények, díszvacsorák, osztály találkozók, céges bulik, esküvő, lakodalmak teljes estés zeneszolgáltatását. Műsorunk összeállítása az adott közönség igényeinek megfelelő, a diszkrét háttérzenétől, az igazi retro, házibuli hangulatig minden belefér.

Fellépő vendégművészek esetén, a hangosítás is megoldható.

Igény esetén fénytechnikát is tudunk biztosítani.

            A zenekarunk esküvőn való részvételével kapcsolatos kérdésekre kap választ ha letölti az alábbi dokumentációt.

 

Gyakori kérdések  ide kattintva !

Sill Gábor szintetizátorosunk most ceremóniamester szerepben

 

 

Nagyszerű bemutató, hogy a vőfélynek milyen fontos szerepe van a hangulat fokozásában.

 

 

(igény esetén nem csak kiváló hangszeres és énektudásával segíti zenekarunk munkáját, hanem ragyogó, sziporkázó, közönségét mindig megnyerni tudó egyéniségével színesíti zenekarunk munkáját bővebben a magunkról oldalon olvashatunk róla)

Menyasszonyi csokor dobás


Zenével kísérés az utcán igény szerint több hangszerrel 2 fő től már igényelhető.

 

Nosztalgia és szalonzene

Éttermek, szállodák, hajók nosztalgia és szalonzene szolgáltatása külföldi és magyar örökzöld slágerekből összeállított változatos műsorral.
Gondosan ügyelünk, hogy vacsora vagy fogadás alatt diszkrét, halk háttérzenét hallhasson a közönség. Ahol a zenekar tagjainak hangszerszólóira is lehetőség nyílik.

 

Felkínáljuk a legismertebb hazai és nemzetközi slágerekből gondosan válogatott minőségi repertoárunkat a rendezvény egy meghatározott időtartamára.

A jó házibuli hangulat garantált. Kipróbált felkészült csapatunk mindenben segít. Teljes fény és hangtechnikát (mobil mikrofonokat, füst gépet stb) tudunk biztosítani.

Esküvők zeneszolgáltatása


Családi rendezvényeken, esküvőkön, biztosítjuk a jó hangulatot, “minden ami belefér” alapon bárhol az ország területén és külföldön is. Sok évtizedes szórakoztatózenei tapasztalatunk segít minket a mindig megfelelő műsorszámok, slágerek kiválasztásában. Fontos dolognak tartjuk a vendégek zenei kéréseinek teljesítését is. Az esküvői zenekar alkalmanként utcai kíséretet is kell, hogy tudjon vállalni. Erre együttesünk is képes. Esküvőre zenekari kíséréshez alap helyzetben adott a harmonika és szaxofon. A zenekar esküvőre bővülhet dob és trombita hangszerekkel, akár csak az esküvői menet idejére. Az esküvői menet után, már ismét csökkentett létszámban tudunk megszólalni. A vőfélyi vagy ceremóniamesteri teendőket is ellátjuk. Igényes esküvői zenekar.

 

 

Megfelelő repertoárral, hang és fénytechnikával rendelkezünk. Ezen szolgáltatásért külön díjazást nem kérünk.

 

Esküvői rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseire 24 órán belül válaszolok.

 

Kérdéseit itt küldheti el melyre hamarosan válaszolunk.

 

Kapcsolat űrlap